Månedsarkiv: juli 2012

Videnskaben om iskrystallen

Noetik er en vældig interessant videnskab, som ikke ret mange egentlig vælger at tro på – men som der måske alligevel er noget om.
Det er blevet fremvist, at der ligger en del i iskrystallen, som har en struktur, der ændrer sig over tid – men alligevel kan vise sig at være helt unik. Tænk på de millioner af snefnug der kommer dalende, og når de ligger sig og bliver til iskrystaller, så er det unitk ned til mindste detalje.

Du kan faktisk lave din egen lille test, ved at have en is maskine der krystalliserer din is, og frem kommer iskrystallen. Find så et mikroskop frem, og undersøg dine iskrystaller. Husk at købe en af de is maskiner der har en kompressor, ellers skal du ind i fryseren med det – og det er så frygtelig besværligt.

Sommerhuset

Vi har et sommerhus i Søndervig, min kone og jeg. Det har vi haft i ti år alene, og sammen med min bror tre år inden da. Vi arvede det efter mine forældre, da de ikke længere kunne overkomme at vedligeholde det. Min bror ville gerne købes ud af det efter tre år, da han blev skilt, og ikke selv kunne finde pengene til de månedlige udgifter. Han får selvfølgelig stadigvæk lov til at låne det, når han vil, og hans store søn har også selv taget derud et par gange med sine kammerater.

Det er dejligt at have sommerhus i Søndervig. Jeg elsker Vesterhavet, de store vilde vover, og om efteråret og foråret, når turisterne er taget hjem igen, elsker jeg stilheden derude. Min kone og jeg har også brugt sommerhuset i Søndervig hver for sig, når vi har trængt til lidt tid for os selv. Min kone har haft en affære med en mand, som hun har haft med derude. Hun tror ikke at jeg ved det. Det er et par år siden nu, jeg tror ikke de ses mere. Hun blev pludselig så kærlig og nærværende igen på et tidspunkt. Da var hun nok holdt op med at se ham.

Hjælp til antennen

Hans firma tilbød tv antenne hjælp og andet i samme boldgade, installation af settop bokse, hdmi udstyr osv. Han havde haft eget firma i et par år, og havde forinden været ansat i en større virksomhed, hvor han havde mange års erfaring med samme type arbejde. Hans firma kørte godt, han havde hurtigt fået skabt sig et godt ry i området, og ordet om hans store ekspertise og gode service var hurtig nået vidt omkring, først i hans egen by, og derefter overraskende hurtigt i et par nabobyer.

Der var ikke meget konkurrence i hans lokalområde, og det skyldtes nok til dels, at når folk havde behov for tv antenne hjælp, gjorde de det selv, eller kendte en i deres omgangskreds, der havde lidt teknisk snilde. Derfor var der også flere af hans venner, der havde tvivlet på idéen, da han havde præsenteret den for dem.

“Tv antenne hjælp? Det vil folk sgu da ikke give penge for! Måske sort, men da ikke hvidt”, havde en af dem sagt. Han havde selv troet på, at selv i et relativt tyndt befolket område som hans, var der behov for en som ham og hans firma, og han havde heldigvis haft ret.