Lys gaveide

Hendes bror havde fødselsdag, og hun skulle selvfølgelig nå at købe en gave. Han ønskede sig som sædvanligt ingenting. “Hvis bare i kommer og fejrer mig er jeg glad”, havde han sagt. Men selvfølgelig skulle hun have noget med. Det skulle man jo.
Hun havde alligevel fået presset et par ønsker ud af ham. Whisky, led spot og noget udstyr til hans højt elskede Weber-grill. Hun synes det var nogle ufattelig kedelige ønsker, og hun brokkede sig over, at hendes bror aldrig kunne finde på nogle kreative ønsker. Hendes mand forsøgte at forklare hende, at der jo bare var forskel på dem, og at han nok ville blive glad for et led spot, selvom hun synes det var kedeligt. Men hun insisterede på at finde en mere spændende gave. Hun gik i alverdens butikker. Kiggede efter tøj, sko. Duftede til forskellige parfumer. Overvejede. Der var masser af lækre ting. Hun fandt op til flere trøjer, hun forelskede sig helt i, men hun vidste, at hendes bror bare ville smile falskt – han ville lade som om han elskede dem, for derefter bare at smide dem ind i skabet og aldrig finde dem frem igen.
Så hun kørte hjem og fandt computeren frem. På lysexperten.dk fandt hun et led spot som han ønskede sig. Hun købte det til ham. Da hun modtog det med posten, pakkede hun det flot ind, og skrev et sødt kort. Så er det da ikke helt så kedeligt, tænkte hun.
Men han blev glad da han åbnede pakken og så led spottet, kunne hun se. Oprigtigt glad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *